Pioneerien Meriklubi

Pioneerien Meriklubi


Tue leiriä suoralla avustuksella

Voit tukea leiriä haluamallasi rahasummalla. Otamme myös mielellämme vastaan esimerkiksi rakennus-, askartelu- ja ruokatarvikkeita.

Meriklubi on järjestänyt työläislasten leiritoimintaa yli 40 kesän aikana.

Leirille osallistumisesta peritään maksu, joka pyritään pitämään mahdollisimman matalana, jotta hinta ei sulkisi ketään pois. Leirimaksu kattaa vain leiriläisen välittömät kulut sisältäen mm. ruokakulut, kuljetukset ja vakuutukset.

Toki leirillä myös askarrellaan ja harrastaan erilaisia asioita. Meriklubilla on oma, noin leirin ikäinen vene Mirjam. Sen kunnostaminen tehdään pääsääntöisesti talkoilla, mutta vuotuiset ylläpitokulut ovat kuitenkin 1000—2000€. Leiriaikana joudumme myös turvautumaan lainaveneisiin, mistä aiheutuu jonkin verran kuluja.

Saamme leirille Helsingin Nuorisoasiankeskukselta avustusta, mikä on muutama euro jokaista helsinkiläistä lasta kohden. Oma varainhankintamme ei kata koko tarvettamme, joten käännymme toverillisesti teidän puoleenne. Toivomme järjestönne voivan auttaa meitä taloudellisesti tai muuten edesauttaa pioneerien merellistä leiritoimintaa Helsingin alueella. Rahallisen avustuksen lisäksi otamme mielellämme vastaan kaikkea leirillä hyödynnettävää tavaraa, kuten poltto- ja rakennuspuuta, mehu- ja hillo ym. ruokalahjoituksia, askartelutarvikkeita ja maaleja, yms.

Yhteydenotot: Kai Raittila, puh. 040-530 4313

Kiitämme lämpimästi avustanne etukäteen!Tulossa

Iltaveneilyä 6.7.2022

Veneilyä lähisaaristossa klo 16-21

Lisätietoa ja ilmoittautuminen täällä


Iltaveneilyä 20.7.2022

Veneilyä lähisaaristossa klo 16-21

Lisätietoa ja ilmoittautuminen täällä


Perheretki la 6.8. - su 7.8.2022

Perheille tarkoitettu vene/saariretki.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen täällä


Lisää tapahtumia..


© Copyright 2010-2022 Pioneerien Meriklubi